Pudasjärven kaupunki julkaisee maksutta yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteisöjen Pudasjärven alueella järjestämiä, kaikille avoimia tapahtumia kalenterissa. Tapahtumasta voi ilmoittaa tällä lomakkeella.

Poliittiset tilaisuudet (esim. vaalitilaisuudet) ovat mahdollisia julkaista vain, jos paikalla on vähintään kolmen puolueen edustajia tai kaupunki on niissä mukana.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

15. Huippukymppi

28.9. klo 14:00-17:00

Huippukymppi

Syötteen syksyyn olennaisesti kuuluva Huippukymppi juostaan tänä vuonna lauantaina 28. syyskuuta. Yleisötapahtumassa voi seurata juoksijoiden tahtia ja kestävyyttä.Huippukympissä on omat sarjansa kilpajuoksijoille ja kuntoilijoille sekä naisille että miehille ja junioreille.
Reitti lähtee Iso-Syötteen juurelta ja päättyy tunturin huipulle Hotelli Iso-Syötteen pihalle.

– Matka on 10 kilometriä, ja se ei vielä hätkähdytä, mutta viimeisellä 2,7 kilometrin matkalla imetään mehut kilpailijoista. Nousua loppuosuudella on 202 metriä ja nousun jyrkkyys on paikoin yli 15 astetta, kuvailee Pudasjärven Urheilijoiden Heino Ruuskanen.
“Nousua loppuosuudella on 202 metriä ja nousun jyrkkyys on paikoin yli 15 astetta.”

Tapahtuman järjestäjän, Pudasjärven Urheilijoiden piirissä on ennakoitu, että kuka tahansa selvästi alle 30 minuutin kympin juoksija pystyy tavoiteajan miehissä alittamaan.

– Useimmille huippukympissä tärkeintä ei ole voitto, vaan osallistuminen. Jokainen, joka tässä kisassa jaksaa maaliin saakka, voi myöntää itselleen henkilökohtaisen kultamitalin, Ruuskanen kertoo.
Nuoremmillakin juoksijoilla on mahdollisuus kokeilla nopeuttaan ja rajojaan Huippukympissä. 11- ja 13-vuotiaiden junioreiden matkana on 2 kilometriä ja 15-vuotiaiden 4,4 kilometriä. Kahden kilometrin reitti lähtee Hotelli Iso-Syötteelle menevältä tieltä ison parkkipaikan kohdalta.

Ilmoittautuminen

https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=34263

Tiedustelut

Heino Ruuskanen 0400 346 097

Tiedot

Päivämäärä:
28.9.
Aika:
14:00-17:00
Tapahtuma kategoria:

Tapahtumapaikka

Iso-Syöte
Romekievarintie 2
Syöte,
+ Google Map

Järjestäjä

Pudasjärven Urheilijat