Pudasjärven kaupunki julkaisee maksutta yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteisöjen Pudasjärven alueella järjestämiä, kaikille avoimia tapahtumia kalenterissa. Tapahtumasta voi ilmoittaa tällä lomakkeella.

Poliittiset tilaisuudet (esim. vaalitilaisuudet) ovat mahdollisia julkaista vain, jos paikalla on vähintään kolmen puolueen edustajia tai kaupunki on niissä mukana.

Loading Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Elävän Iijoen melonta ja soutu 2024 – Tarinoita Iijoella

1.7.-6.7.

Soutajia joella

Elävän Iijoen melonta ja soutu on niin ensikertalaisille kuin paljon joella liikkuneillekin sopiva jokiretkeilytapahtuma. Matkaa Iijoella kertyy yhteensä noin 160 kilometriä. Päivämatkat ovat noin 30 kilometrin mittaisia. Kokoonnumme maanantaina 1.7. Taivalkosken Saijaan, vesille lähdemme tiistaiaamuna. Matka etenee Taivalkosken, Parviaisen, Kuren ja Pudasjärven Hilturannan kautta Kipinään, jonne tapahtuma päättyy lauantaina iltapäivällä. Mukaan voi tulla päiväksi, pariksi tai koko viikoksi.

Tämän vuoden teemana on Tarinoita Iijoella. Iijoella on monta tarinaa ja tarinankertojaa niin joella kuin sen rannoilla. Teema näkyy rantaohjelmassa ja joella on mukana taitelijoita. Ohjelma päivittyy nettisivuille kevään aikana.

Soutu alkaa Saijan lomakartanon rannasta (Saijantie 8, Taivalkoski) ja päättyy Vähkyrän rantaan (Yli-Iintie 211, Kipinä)

Tiedot

Alkaa:
1.7.
Päättyy:
6.7.
Tapahtuma kategoria:

Tapahtumapaikka

Iijoki