Pudasjärven kaupunki julkaisee maksutta yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteisöjen Pudasjärven alueella järjestämiä, kaikille avoimia tapahtumia kalenterissa. Tapahtumasta voi ilmoittaa tällä lomakkeella.

Poliittiset tilaisuudet (esim. vaalitilaisuudet) ovat mahdollisia julkaista vain, jos paikalla on vähintään kolmen puolueen edustajia tai kaupunki on niissä mukana.

Yleisöluento: Muistisairaus ja käytösmuutokset, etäkatsomo

Seurakuntatalo Varsitie 12, Pudasjärvi

Geriatri Riitta Leskinen kertoo muistisairauden tuomista käytösmuutoksista etäyhteydellä Oulusta. Etäkatsomo seurakuntatalolla, paikalla Pohjois-Pohjanmaan Muistiluotsi. Lisätietoja: 044 425 2955 Kahvitarjoilu, tervetuloa! Tapahtuman järjestäjä: Pohjois-Pohjanmaan Muistiluotsi, Oulun Seudun Muistiyhdistys

Kansalaisopiston kevätkonsertti

Seurakuntatalo Varsitie 12, Pudasjärvi

Kansalaisopiston musiikkikurssilaiset esiintyvät. Säestys Minna Joki-Luomala, piano. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, lämpimästi tervetuloa!

Tapahtumasarja Muistikahvila

Muistikahvila

Seurakuntatalo Varsitie 12, Pudasjärvi

Kaikille muistista, muistisairauksista, aivoterveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille tarkoitettu avoin tapahtuma. Ensimmäisen kerran aiheena Elämää muistisairauden kanssa -kuinka muistisairaus vaikuttaa elämään. Kahvitarjoilu, tervetuloa!