Hirsikampuksen tilat

Nyynäjäntie 5

Arkipäivisin Hirsikampuksen tilat ovat koululaisten käytössä, mutta 16-21 tiloja voidaan antaa muiden käyttöön silloin, kun Kansalaisopiston iltavalvoja on tiloissa aikavälillä syyskuu-huhtikuu. Tilat ovat esteettömät.

Kaikki käytetyt tilat tulee siivota käytön jälkeen. Siistijät eivät käy erikseen tiloissa.

Neuvottelutila B213

Pitkän neuvottelupöydän ääreen mahtuu 18 henkilöä.

Tilassa on iso näyttö, etäyhteysmahdollisuus ja vierasverkko.

Tähän tilaan voi käydä keittämässä kahvit neuvottelutilan läheisyydessä olevassa keittiöpisteessä. Kahvit ja astiat kuljetetaan erikseen kärryllä neuvottelutilaan ja viedään myös takaisin ja tiskataan itse pois.

D-osan iltaisin vapaana olevat luokkatilat

Luokkiin mahtuu x-x- henkilöä

Luokissa on varustelu tähän

Kahvin voi keittää kotitalousluokassa x. Tähän ohjeet. Kahvit ja astiat kuljetetaan erikseen kärryllä neuvottelutilaan ja viedään myös takaisin ja tiskataan itse pois.

Liikuntasali

Istumapaikkoja x kpl, lava? – Näiden laitoista sovittava etukäteen erikseen, koska tila on muuna aikana liikuntakäytössä. Onko näiden laitosta erikseen laskutusta?

Yleistä

Hinnasto

Tila on maksuton Pudasjärvellä toimintaa harjoittaville rekisteröidyille yhdistyksille.

Kahvitukset ja tarjoilut

Keskuskeittiön tilat ja astiat eivät ole yleisessä käytössä, koska toimija on ulkopuolinen.

Kahvit voi tilata www.kiireenraja.fi tai keittää itse kotitalousluokassa x. Tähän ohjeet. Kahvit ja astiat kuljetetaan erikseen kärryllä neuvottelutilaan ja viedään myös takaisin ja tiskataan itse pois. Tila siivotaan omilta jäljiltä alkuperäiseen kuntoon. 

Tiedustelut ja varaukset

Tilat varataan kampuksen vahtimestarin välityksellä klo 8-16 puhelinnumerosta 050 467 2750. Puhelussa sovitaan ohjeista ja säännöistä: saapumisajasta, kulkemisesta kiinteistössä, mahdollisesta avainkuittauksesta yms..

18