Hirsikampuksen tilat

Nyynäjäntie 5

Päivisin tilat ovat koululaisten käytössä. Klo16-21 tiloja voidaan antaa muiden käyttöön silloin, kun Kansalaisopiston iltavalvoja on tiloissa aikavälillä syyskuu-huhtikuu.

Tilat ovat esteettömät.

Kaikki käytetyt tilat tulee siivota käytön jälkeen. Siistijät eivät käy erikseen tiloissa.

Neuvottelutila B213

Pitkän neuvottelupöydän ääreen mahtuu 18+4 henkilöä.
Tilassa on iso näyttö, etäyhteysmahdollisuus ja vierasverkko.

Neuvottelutilassa voi keittää kahvit Moccamaster-kahvinkeittimellä. Ulkopuoliset ottavat omat kahvinsa, sokerinsa ja kahvimaitonsa mukaan. Tilasta löytyy keltaiset Teema-mukit ja lautaset 10 hengelle.

Tilan käyttäjät siivoavat sekä neuvottelutila että kahvinkeittopisteen omilta jäljiltä alkuperäiseen kuntoon. Huomaathan, että siistijät eivät käy erikseen siivoamassa tilaa.

D-osan iltaisin vapaana olevat luokkatilat

Luokkiin mahtuu noin 20 henkilöä.
Luokissa on vesipiste, dokumenttikamera ja videotykki.

Kahvin voi keittää neuvottelutilassa B213.

Käyttäjät siivoavat luokkatilan omilta jäljiltä alkuperäiseen kuntoon. Huomaathan, että siistijät eivät käy erikseen siivoamassa tilaa.

Sali

Istumapaikkoja 400 kpl. Esiintymislavojen laitosta ja purusta tulee sopia Ville Eroman (ville.eroma@pudasjarvi.fi) kanssa. Liikuntasalin kalustaminen (lava sekä tuolit) maksaa 300€/kerta.

Käyttäjät siivoavat luokkatilan omilta jäljiltä alkuperäiseen kuntoon. Huomaathan, että siistijät eivät käy erikseen siivoamassa tilaa.

Yleistä

Kahvitukset ja tarjoilut

Keskuskeittiön tilat ja astiat eivät ole yleisessä käytössä, koska toimija on ulkopuolinen.
Kahvit voi tilata www.kiireenraja.fi tai keittää itse neuvottelutilassa B213. Kahvit ja astiat kuljetetaan erikseen kärryllä neuvottelutilaan ja viedään myös takaisin ja tiskataan itse pois. Tila siivotaan omilta jäljiltä alkuperäiseen kuntoon. Huomaathan, että siistijät eivät käy erikseen siivoamassa tilaa.

Ohjeet kotitalousluokan käytölle

  1. Jokaisessa keittiössä olevat ruoanvalmistusastiat ja -välineet tiskataan käsin! (Esim. pinnoitettuja kattiloita, pannuja, puisia välineitä tai edes metallimittoja ei laiteta tiskikoneeseen!)
  2. Käsin tiskatut astiat kuivataan ja laitetaan takaisin omille paikoilleen. Keittiöiden ruoanvalmistusastioita ja -välineitä ei saa sekoittaa keskenään, sillä jokaisessa keittiössä on samat välineet. Käsin tiskatessa säästäthän vettä – ei tiskausta juoksevalla vedellä!
  3. Tiskikoneessa pestäviä astioita ovat luokan takaosassa olevien lasikaappien tarjoiluastiat, jotka ovat jokaisen pikkukeittiön käytössä, eivätkä näin mene sekaisin eri keittiöiden välillä. Myös aterimet voi laittaa astianpesukoneeseen.
  4. Roskien lajittelu: luokan etuosasta löytyy kierrätysastiat eri jätteille. Lajittele ja kierrätä siis! Roska-astiat ovat nimettyjä niihin kuuluvan jätteen mukaan. (vetolaatikot)
  5. Koulun raaka-aineet eivät ole ulkopuolisten käyttäjien käyttöä varten. Huom! Koskee myös suodatinpusseja, kahvia ja teetä!
  6. Varmista lähtiessäsi, että käännät luokan oven vieressä olevan pääkytkimen pois päältä!

Tiedustelut ja varaukset

Tilat varataan klo 8-16 puhelimitse numerosta 040 186 1916 . Puhelussa sovitaan pelisäännöt: saapumisaika, kulkeminen kiinteistössä sekä mahdollisesta avainkuittauksesta yms. käyttöohjeistuksesta.