Heino Ruuskasesta Vuoden merkkihenkilö

10.7.2023

Pudasjärven Markkinoilla vuosittain julkistettavaksi Vuoden merkkihenkilöksi on nimetty pitkäaikainen ja pidetty kaupungin työntekijä, Heino Ruuskanen.

Liikuntapalvelujen ja teknisten palvelujen monipuolisten työtehtävien lisäksi Heinolla on riittänyt tarmoa myös järjestökentälle. Lähinnä hänen sydäntään ovat olleet Pudasjärven Urheilijoiden ja Pudasjärven Erityistuki Erkat ry:n toiminta.

Nimitysperusteet

Hän (Heino Ruuskanen) on tehnyt merkittävän vapaaehtoistyön Pudasjärven Urheilijoissa ja Pohjois-Pohjanmaan yleisurheilun hyväksi. Hänen toimintansa myös Pudasjärven Kehitysvammaisten tuki ry:ssä on ollut merkittävä. Hänen kontaktit ja yhteistyökuviot sekä erittäin laaja verkosto ovat mahdollistaneet hyvät taloudelliset resurssit yleisurheilun toimintaan Pudasjärvellä sekä Pohjois-Pohjanmaan piirin alueella. Erilaisten tapahtumien kautta yli neljän kymmenen vuoden yhteistyö myös paikallisten yrittäjien kanssa on ollut merkittävä. Myös kuntasektorilla tehty työ (41 vuotta) on ollut omiaan rakentamaan vahvaa yhteistyötä eri paikallisten yrittäjien kanssa. 

Onnittelemme Heinoa lämpimästi ansaitusta nimityksestä!

Last modified: 10.7.2023

Comments are closed.