Koulujen kerhoja varten hankittiin 22 läskipyörää

11.10.2022

Pudasjärvi on mukana Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemassa Harrastamisen Suomen mallissa, jonka tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle mieluisa ja maksuton harrastus. Harrastamisen Pudasjärven mallin kerhoja on tänä lukuvuonna tarjolla yhteensä 36 ryhmää.

Hankerahoituksella hankittiin 22 läskipyörää kerhojen käyttöön. Idea sai alkunsa siitä, että halusimme jatkaa suuren suosion saavuttaneen Kampuslaskijat-kerhon harrastuskautta laskukauden loputtua maastopyöräillen. Tavoitteena on saada pyörät mahdollisimman aktiiviseen käyttöön myös muissa kerhoissa ja koulupäivän aikana. Pyöriä varten ollaan hankkimassa suuri peräkärry, joka toimii pyörien varastona ja sen avulla pyörät on mahdollista siirtää myös sivukylän koulujen käyttöön. Siihen saakka pyörät ovat väliaikaisesti säilössä vanhalla kirjastolla.

Kuvassa Pudaskone Oy:n Kyösti Hökkä luovutti tänään läskipyörät kaupungin koulujen kerhojen käyttöön. Vastaanottamassa olivat Hirsikampuksen apulaisrehtori Simo Silander sekä palvelusuunnittelija Elina Wachira ja Hirsikampuksen rehtori Susanne Nyman.

Last modified: 11.10.2022

Comments are closed.