Maaseutuelinkeinojen kehittämistuet

Tältä sivulta löydät tietoa Pudasjärven kaupungin voimassa olevista maaseutuelinkeinojen kehittämiseen liittyvistä tukiasioista. Kaupunki varaa vuosittain määrärahan  jaettavaksi. Käytäthän siis mahdollisuutta hyväksesi.

Voitte jättää tukihakemuslomakkeen, kopiot laskuista ja kuitit maksamisesta suljetussa kirjekuoressa merkinnällä ”Maaseutuelinkeinojen tukihakemus”.

  • kaupungintalolle asiakaspalvelupisteeseen sen aukioloaikoina tai
  • kaupungintalon seinässä olevaan postilaatikkoon muina aikoina
  • Karhukunnaantie 6 toimistojen oven vieressä olevaan Pudasjärven kaupungin postilaatikkoon milloin vain

Aineistojen lähettäminen

Sähköpostilla lähetettävä aineisto tulee lähettää turvasähköpostin kautta: Näin lähetät salatun viestin Turvapostin käyttäjälle pudasjarvi.toimintatuki@turvaposti.fi:

  1. Mene sivulle www.turvaposti.fi
  2. Kirjoita kenttään “Lähetä turvapostia vastaanottajalle” vastaanottajan turvapostiosoitteen alkuosa, pudasjarvi.toimintatuki ja klikkaa “Lähetä”. Vaihtoehtoisesti voit liittää suoraan selaimeen osoitteen https://www.turvaposti.fi/viesti/pudasjarvi.toimintatuki
  3. Kirjoita avautuvan näytön ylimpään kenttään oma sähköpostiosoitteesi, johon saapuu Turvaposti-palvelimelta lähetyksesi vahvistuspyyntö.
  4. Kirjoita viesti ja liitä mahdollinen liite/liitteet.
  5. Voit hyväksyä viestille ehdotetun salasanan tai vaihtaa tilalle oman salasanan. Salasana toimitetaan vastaanottajan matkapuhelimeen automaattisesti tekstiviestillä.
  6. Klikkaa ”lähetä”.
  7. Turvaposti-palvelimelta saat vahvistuspyynnön sähköpostiosoitteeseesi, joka sinun pitää vielä kuitata klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä. Viesti lähtee vastaanottajalle vasta tämän kuittauksen jälkeen!

Turvasähköpostin käyttämistä suositellaan siksi, että lähetettävissä asiakirjoissa on henkilötietoja. Jos on ongelmia turvasähköpostin käyttämisessä, niin voitte soittaa ja neuvon puhelimessa. Alla yhteystietoni.

Ettehän kerää koko vuoden ajan kuitteja vaan lähetätte ne mahdollisimman pian, kun olette maksaneet laskun. Näin saatte osan rahoistanne tukena takaisin nopeammin. Tämä auttaa myös meitä täällä kaupungin puolella, kun mietimme seuraavan vuoden talousarviota ja sitä, että riittävätkö määrärahat.

Tukea voi hakea kuluvan vuoden kuluihin 31.12. saakka. Huomatkaa, että jos tuotte hakulomakkeet liitteineen kaupungintalolle, niin jättöaikaa on 31.12. vain klo 15:00 saakka. Sähköpostitse www.turvaposti.fi jätettäessä aikaa on klo 23:59 saakka.

Poikkeus: Ostolomitusten tukia voi hakea seuraavan vuoden helmikuun viimeiseen päivään saakka. Mikäli päivä sattuu viikonlopulle, niin jättöaika on viimeistään seuraava arkipäivä klo 16:00 mennessä.

Lisätiedot

Sinikka Mosorin
puh. 040 504 3861
sinikka.mosorin@pudasjarvi.fi