Maaseutuelinkeinojen kehittämistuet

Tältä sivulta löydät tietoa Pudasjärven kaupungin voimassa olevista maaseutuelinkeinojen kehittämiseen liittyvistä tukiasioista. Kaupunki varaa vuosittain määrärahan jaettavaksi. Käytäthän siis mahdollisuutta hyväksesi.

Voitte jättää tukihakemuslomakkeen, kopiot laskuista ja kuitit maksamisesta suljetussa kirjekuoressa merkinnällä ”Maaseutuelinkeinojen tukihakemus”.

  • Hyvän olon keskus Pirtin asiakaspalveluun (Varsitie 1) tai
  • Karhukunnaantie 6 etuoven vieressä sijaitsevaan Pudasjärven kaupungin postilaatikkoon milloin vain

Aineistojen lähettäminen

Hakemukset toivotaan lähetettävän ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta.

Ettehän kerää koko vuoden ajan kuitteja vaan lähetätte ne mahdollisimman pian, kun olette maksaneet laskun. Näin saatte osan rahoistanne tukena takaisin nopeammin. Tämä auttaa myös meitä täällä kaupungin puolella, kun mietimme seuraavan vuoden talousarviota ja sitä, että riittävätkö määrärahat.

Tukea voi hakea kuluvan vuoden kuluihin 31.12. saakka. Huomatkaa, että jos tuotte hakulomakkeet liitteineen Pirtin asiakaspalveluun, niin jättöaikaa on 31.12. vain klo 15:00 saakka. Sähköisen palvelun kautta aikaa on klo 23:59 saakka.

Poikkeus: Ostolomitusten tukia voi hakea seuraavan vuoden helmikuun viimeiseen päivään saakka. Mikäli päivä sattuu viikonlopulle, niin jättöaika on viimeistään seuraava arkipäivä klo 16:00 mennessä.

Lisätiedot

Sinikka Mosorin, palvelusuunnittelija
puh. 040 504 3861
sinikka.mosorin@pudasjarvi.fi

Lisätiedot

Sinikka Mosorin, palvelusuunnittelija
puh. 040 504 3861
sinikka.mosorin@pudasjarvi.fi