Pudasjärven siirtokuormausasemalle itsepalvelumahdollisuus

18.6.2024

Kiertokaari tarjoaa entistä joustavampia mahdollisuuksia jäteasiointiin ja avaa Pudasjärven siirtokuormausasemalle uuden itsepalveluasioinnin. Avajaispäivästä keskiviikosta 19.6.2024 lähtien pudasjärviset kotitalousasiakkaat voivat tuoda jätteitä IPA-asemalle mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Kiertokaaren asiantuntijat opastavat itsepalvelun käytössä avajaisissa kello 12–17. Avajaispäivänä keskiviikkona 19. kesäkuuta asiakkaille on luvassa kahvitarjoilu sekä makkarat 100 ensimmäiselle kävijälle. 

Itsepalvelu käyttöön ennakkoilmoittautumisella

Kiertotalouspäällikkö Antero Kiljunen kertoo, että itsepalveluasiointi on helppoa. Asiakas ilmoittaa ennakkoon tuomansa jätteet ja maksaa maksullisten materiaalien jätemaksun joko Kiertokaaren verkkosivuilla tai IPA:n itsepalvelupisteellä.

Ennakkoilmoittautumisessa maksu tapahtuu joko verkkopankissa tai pankkikortilla. Itsepalvelupisteellä kuorman maksu onnistuu kaikilla tavallisilla pankkikorteilla.

Samalla asiakas ilmoittaa autonsa rekisteritunnuksen. Kun asiakas saapuu IPA:lle, puomin yhteydessä oleva kamera tunnistaa automaattisesti rekisteritunnuksen, minkä jälkeen puomi alueelle avautuu.

Asiakkaat voivat edelleen valita myös henkilökohtaisen asioinnin asiakaspalveluaikoina, eikä palveluaikoja supisteta nykyisestä. 

“Itsepalveluasiointia voi kuitenkin käyttää myös palveluaikoina: asiakas valitsee aseman sisääntuloalueella joko palvelukaistan tai itsepalvelukaistan”, Kiljunen lisää.

Ennakkoilmoittautuminen tehdään verkkosivuosoitteessa https://itsepalvelu.kiertokaari.fi. Sivusto tulee käyttöön 19.6.2024 mennessä.

Asiakkaiden tulee muistaa valita ennakkoilmoittautumissivulla oikea jäteasema, Pudasjärven IPA. Samalla sivustolla voi tehdä ennakkoilmoittautumisen myös Hartaanselän asuntomessualueen rakentajien käytössä olevalle jäteasemalle.

Siirtokuormausaseman itsepalvelun asiointiohje

Last modified: 18.6.2024

Comments are closed.