Pudasjärven kaupunki julkaisee maksutta yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteisöjen Pudasjärven alueella järjestämiä, kaikille avoimia tapahtumia kalenterissa. Tapahtumasta voi ilmoittaa tällä lomakkeella.

Poliittiset tilaisuudet (esim. vaalitilaisuudet) ovat mahdollisia julkaista vain, jos paikalla on vähintään kolmen puolueen edustajia tai kaupunki on niissä mukana.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Iijokisoutu

28.6.-2.7.

Ijiokisoutu

Tapahtuman kuvaus: Iijokisoutu® on luonnonsuojelu- ja paikalliskulttuurihenkinen jokiretki, joka on järjestetty jo vuodesta 1983. Voit varata paikan luonnonsuojeluyhdistyksen perinteisestä jokiveneestä, tai tulla omalla veneellä, kanootilla tai kajakilla. Tapahtuma ei ole kilpailu, vaan yhteishenkinen retki. Se soveltuu myös vasta-alkajille: veneissämme on kokeneet peränpitäjät, joilta saa tarvittaessa neuvoa ja ohjeistusta soutamiseen.

Iijokisoutu on Suomen pisimpään jatkunut luonnonsuojelutapahtuma. Iijokisoutu syntyi halusta suojella Iijoki jatkorakentamiselta. Vuonna 1987 Iijoki sisällytettiin koskiensuojelulakiin, minkä jälkeen Iijokisoutu-tapahtuman teemaksi valittiin #nousukalaiijokeen. Myös koskiensuojelulain pysyvyyttä on välillä vuosikymmenten mittaan saatu puolustaa.

Tapahtuma alkaa perinteisesti kokoontumisella Taivalkosken Saijaan perjantaina 28.6., mistä vesille lähdetään lauantaiaamuna 29.6. Perille Pudasjärvelle tullaan tiistaina 2.7. Iijokisoutuun voit tulla koko soudun ajaksi tai haluaminasi päivinä.

Tapahtuman järjestää SLL:n paikallisyhdistys Pudasjärven luonnonsuojeluyhdistys ry.
Lisätietoja, ohjelma ja ilmoittautuminen: www.iijokisoutu.net

Tervetuloa jälleen 28.6. – 2.7. Iijokisoutu® 2024 -tapahtumaan!

Tiedot

Alkaa:
28.6.
Päättyy:
2.7.
Tapahtuma kategoria: