Jenna-Riikka Kouva aloitti kaupungin resurssipäällikkönä

5.9.2022

Jenna-Riikka Kouva aloitti Pudasjärven kaupungin resurssipäällikkönä 1.8.2022. Hänen tehtäväkenttänsä on monipuolinen: asiakokonaisuuksina siihen kuuluvat hankinta-asiantuntijan tehtävät, ICT-asiantuntijana toimiminen kaupungin ja tietojärjestelmien palvelutuottajien välillä, yhteyshenkilönä toimiminen vakuutussopimuksissa sekä valmius- ja varautumissuunnitelmien ylläpito ja valmiustyöryhmän toiminnan koordinointi. Lisäksi hän osallistuu liikenneturvallisuustyöryhmään.

Koulutukseltaan Jenna-Riikka on liiketalouden tradenomi ja hän opiskelee tällä hetkellä hallintotieteiden maisteriksi. Aiemmin hän on toiminut kaupungin teknisen ja ympäristötoiminnan palvelusihteerinä sekä Ranuan kunnan hallintosihteerinä. Lisäksi hän on työskennellyt S-ryhmässä lähes kahdeksan vuoden ajan. Hänellä on kokemusta myös verkkokauppa-toimialasta.

Jenna-Riikka sanoo viihtyneensä uudessa työssään hyvin, ja päivät kuluvatkin nopeasti. Hän kertoo mieltyneensä pudasjärveläiseen ilmapiiriin, arvoihin sekä luonnonläheisyyteen.

Pudasjärveläistynyt Jenna-Riikka on kotoisin Ranualta. Hänen harrastuksiinsa kuuluvat luonnossa liikkuminen, hiihto ja lenkkeily sekä ruuanlaitto.

Kaupunki toivottaa Jenna-Riikan lämpimästi tervetulleeksi, uudemman kerran!

Last modified: 14.2.2023

Comments are closed.