Kärrikujan rivitalot valmistumassa – helpotusta Syötteen vuokra-asuntopulaan

1.3.2024

Vuokra-asuntojen saatavuus Syötteen alueella on ollut viime vuosina heikko ja tämä on myös vaikeuttanut kausityöntekijöiden saamista Syötteen alueelle. Nyt tilanteeseen ollaan onneksi saamassa helpotusta.  

Pudasjärven Vuokratalot Oy rakennuttaa parhaillaan Luokkavaaran Kärrikujalle neljää rivitaloa. Hirsipääkaupungin perinteiden mukaisesti nämäkin talot valmistuvat hirrestä.

Työmaa on edennyt aikataulussa ja rakentajat ahertavatkin tällä hetkellä sisätöiden parissa.

Vaikka ajatuksena on palvella myös kausityöntekijöitä, Pudasjärven Vuokratalojen asuntosihteeri Anu Pekkala muistuttaa asuntojen sopivan myös pidempiaikaiseen asumiseen.

Yhteensä Kärrikujalle nousee siis neljä hirsistä rivitaloa, joissa jokaisessa on 5 huoneistoa. Enemmistö huoneistosta on 35m2 tupakeittiöllisiä asuntoja, joita valmistuu 16kpl. Hieman enemmän tilaa tarvitseville löytyy 2kpl 46m2 yksiöitä ja lisäksi vielä yksi 55m2 kaksio. Kaikista asunnoista löytyy sauna.

Pienimpienkin asuntojen pohjaratkaisu on toimiva kokonaisuus.

Työmaa valmistuu heinäkuun loppuun mennessä ja elokuussa vuokralaiset pääsevät uusin koteihinsa.

Pudasjärven Vuokratalot Oy:n toimitusjohtaja Tommi Koskenkorva kertoo, että asuntohakemuksia Kärrikujan osalta otetaan jo vastaan.  Asuntohakemuksen voi lähettää kätevästi osoitteessa www.pudasjärvenvuokratalot.fi.

Asuntojen pohjakuvat:

Kärrikuja A

Kärrikuja B

Kärrikuja C

Kärrikuja D

Last modified: 11.3.2024

Comments are closed.