Outi Nivakoski aloitti hyvinvointipäällikkönä

2.9.2020

Syyskuussa puhaltavat muutoksen tuulet, kun saan aloittaa työskentelyn hyvinvointipäällikkönä Pudasjärven kaupungin hyvinvointi- ja sivistystoiminnassa. Kaupunginhallitus päätti perustaa toukokuisessa kokouksessaan hyvinvointipäällikön viran 1.9.2020 lähtien, ja kesän aikana haettiin sopivaa viranhaltijaa. Ilokseni valinta kohdistui minuun, ja ryhdyn nyt mielenkiinnolla ja innolla tutustumaan uusiin tehtäviin.

Hyvinvointipäällikkönä vastaan kaupungin hyvinvointipalveluiden toiminnasta. Hyvinvointi- eli vapaa-aikapalveluihin kuuluvat kansalaisopisto sekä kirjasto-, kulttuuri-, liikunta-, museo- ja nuorisopalvelut. Tarpeen mukaan toimin opetus- ja sivistysjohtaja Juha Holapan sijaisena. Hoidan myös kaupungin hyvinvointikoordinaattorin tehtäviä, eli tuen pudasjärveläisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi tehtävää yhteistyötä alueemme moninaisten toimijoiden kanssa.

Monelle pudasjärveläiselle olen tuttu jo entuudestaan, koska olen täällä lapsuuteni ja nuoruuteni elänyt, ja sittemmin myös takaisin muuttanut. Olen työskennellyt Pudasjärvellä kirjastonjohtajana lokakuusta 2015 lähtien. Kansalaisopiston, kulttuuripalveluiden ja kotiseutumuseon esimies- ja vastuutehtävät ovat kuuluneet minulle syyskuusta 2017 lähtien. Syksy näyttääkin olevan minulle ammatillisessa mielessä suurten muutosten aikaa! Vapaa-ajallani harrastan monipuolisesti liikuntaa, luen joutessani sekä mökkeilen perheeni kanssa Puhoksella.

Last modified: 14.2.2023

Comments are closed.