Liiku ihmeessä – Pudasjärvellä! -kävelykampanja päättyi

16.6.2021

Pudasjärven kaupunkilaisille suunnatussa Liiku ihmeessä -kävelykampanjassa saavutettiin huipputuloksia. Kaikkiaan kävelykortteja palautui liikuntapalveluihin 50 kpl. Kampanjan kovin liikkuja saavutti kampanja-aikana 1051 km tuloksen. Toiseksi eniten kävellyt keräsi 806 km ja kolmanneksi tullut 634 km. Yhteensä kampanjan aikana liikuttiin 13 170 km.

Palkinnoksi pisimmän matkan liikkunut saa 1 päivän Bike Park –paketin, sporttituotepaketin sekä Discover Syöte -pelin. Toiseksi eniten kävellyt liikkuja palkitaan 1 päivän Bike Park –paketilla ja Discover Syöte –pelillä. Kolmanneksi tullut palkitaan 1 päivän Bike Park –paketilla. Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken on arvottu kaksi 1 päivän Bike Park –pakettia, kolme sporttituotepakettia ja kolme Discover Syöte –peliä. Kaupungin liikuntapalvelut on voittajiin yhteydessä henkilökohtaisesti ja sopii palkintojen luovutuksesta.

Runsaasta osallistujamäärästä päätellen kampanja otettiin hyvin vastaan. Sarakylän kyläseura jopa järjesti kävelytempauksen, jossa käveltiin porukalla paikassa nimeltä Ihme. Kampanja toteutettiin kaupungin liikuntapalveluiden ja viestintätiimin välisenä yhteistyönä ajalla 1.4.-31.5. Kampanjan tavoitteena oli aktivoida kuntalaisia kohottamaan kuntoa ja mielialaa liikkumalla Pudasjärven maisemissa. Nyt kun alkukesä on ollut viileän kevään jälkeen todella lämmin, on liikkumista mukava jatkaa. Pidetään yllä hyvää kesäkuntoa 2021!

Kuvassa Aini Seppänen ja Anu Koivusaari arvontaa suorittamassa.

Kaupunki haluaa kiittää kaikkia Liiku ihmeessä –kävelykampanjaan osallistuneita ja toivoo kaikille ihanaa ja liikunnallista kesää.

Last modified: 14.2.2023

Comments are closed.