Pirtin Kohtaamo starttasi

11.4.2022

Monipalvelupiste Pirtin Kohtaamo on käynnistänyt toimintansa 14.3.2022 alkaen. Avajaisviikkoa vietettiin monipuolisella ohjelmalla ja toimintaan sekä tapahtumiin kävi tutustumassa runsaasti kuntalaisia. Jatkossa Kohtaamo palvelee asiakkaita ilman ajanvarausta keskiviikosta perjantaihin klo 10 – 15 välillä.

Kohtaamon monipalvelupiste tarjoaa apua ja neuvontaa monenlaisiin tarpeisiin. Etsitpä työtä, tarvitset apua työnhaussa, yrityksen työnantajana etsit työntekijää, haluat kehittää osaamistasi tai kaipaat neuvoja arjen palveluihin, Kohtaamon asiantuntijat voivat auttaa sinua.

Tapahtumia ja toimintaa on luvassa jatkossakin. Verkkosivuilla ja muissa kanavissa päivitämme ajankohtaista tietoa tulevista tapahtumista. Tarjoamme kattavasti tietoa eri palveluista sekä vinkkejä ja neuvoja niiden hyödyntämiseen. Kohtaamon väki toivottaa edelleen kaikki tervetulleiksi palvelupisteelle omien neuvontatarpeidensa pohjalta.

Monipalvelupisteen toiminta kuuluu osana JobBoost Koillis-Suomi –hankkeeseen. Hankkeen tavoitteena on edistää työnhakijoiden ohjautumista alueen palveluihin huomioiden ihmisten tarpeet ja parantaa yritysten osaavan työvoiman saatavuutta.

Hankkeen päätoteuttaja on Naturpolis Oy ja osatoteuttajia ovat Pudasjärven kaupunki, Posion kunta, Kainuun ammattiopiston Kuusamon toimipaikka (KAO), KSAK Oy ja koulutuskuntayhtymä OSAO. Hankkeen toteutusaika on 1.9.2020-31.4.2023. Hanke on saanut ESR- rahoitusta Pohjois – Pohjanmaan ELY-keskukselta.

Avajaisviikolla kävijöiden ja arvontaan osallistuneiden kesken arvottiin palkintoja, jossa pääpalkintona oli Samsung- älypuhelin. Arvontaa suorittamassa kohtaamokoordinaattori Tapio Laurila JobBoost- hankkeesta sekä työllisyyspalveluiden viestintäharjoittelija Tiia Brinck. Palkinnot on toimitettu henkilökohtaisesti voittajille.

Pirtin Kohtaamo kiittää kaikkia osallistuneita!

 

                                                                                                                   Hankkeen rahoittajalogot

Last modified: 14.2.2023

Comments are closed.